Büyükorhan MYO’da nöbet değişimi

Uludağ Üniversitesi Büyükorhan Meslek Yüksekokulu’na Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ruziye Daşkın atandı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Genel Sekreter Doç. Dr. İsmail Sağlam, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel T. Yılmaz, Büyükorhan Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Hasan Taş, İlçe Emniyet Amiri Ömer Ağengin, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Toy, Büyükorhan Orman İşletme Şefi Adil Başaran, Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri ve Büyükorhan Meslek Yüksekokulu personelinin de katıldığı törende Doç. Dr. Ruziye Daşkın, görevi Öğr. Gör. Sinan Babayiğit’ten devraldı.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, ara eleman yetiştiren meslek yüksekokullarına yönetim olarak çok önem verdiklerini, bu nedenle eğitim programlarında revizyon başlattıklarını ifade ederek, tüm öğretim elemanlarının buna destek olmasını istedi. Prof. Dr. Ulcay, yüksekokulun kuruluşundan bu yana özverilerle bugünlere getirildiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve Doç. Dr. Ruziye Daşkın’a yeni görevinde başarılar diledi.

Devir teslim töreninde konuşan Doç. Dr. Ruziye Daşkın “Bu görevin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, yöre insanının ihtiyaçlarını karşılamak ve Büyükorhan Meslek Yüksekokulunun eğitim kalitesi ile fiziki imkânlarını iyileştirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Ağu-2015]

Haber Görüntüleme : 3.968 - 0