Tıp Öğrencileri, hakem heyeti oldu

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri tıp alanında en ünlü akademik dergilerden biri olan Student BMJ (British Medical Journal - The International Medical Journal for Students) dergisine hakem heyeti oldu.

Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencileri Nevriye Gül ADA, Methiye BOZKURT, Büşra KOÇAK, Ayşe Şebnem ŞEVELLİ ve Arife ÖZKÜÇÜK; Okt. Neslihan ÖNDER danışmanlığında, Tıp alanında dünyadaki etki faktörü en yüksek ilk 5 akademik dergiden biri kabul edilen British Medical Journal (BMJ) bünyesinde kurulan ve Tıp Fakültesi öğrencilerinin araştırmalarını yayınlayan en prestijli dergi Student BMJ (British Medical Journal - The International Medical Journal for Students)’de uluslararası yayınları İngilizce değerlendirmek üzere hakem olarak kabul edildi.

Öğrencilerin Student BMJ’deki hakemlikleri, öğrencilikleri süresince devam edecek.

Haber Tarihi : [18-Ara-2015]