Akademisyenlerimiz, Bursaspor’un Vakıfköy Tesisleri’nde

Akademisyenlerimiz, Bursaspor’un Vakıfköy Tesisleri’nde

Bursaspor Kulübü ile Uludağ Üniversitesi arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde yürütülen çalışmalara bir yenisi daha eklendi. UÜ Spor Bilimleri Fakültesi yetkilileri, Bursaspor’un Vakıfköy’deki Orhan Özselek Tesisleri’ni ziyaret ederek yetkililer ile görüş alışverişinde bulundu.

UÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ramiz Arabacı, öğretim görevlileri Doç. Dr. Cemali Çankaya, Mehmet Doğan, Sadettin Erol, Faruk Korkmaz, Araştırma Görevlisi Hüseyin Topçu ve bölüm öğrencileri Bursaspor Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne yaptıkları ziyarette işbirliği kapsamında hayata geçirilecek olan öğrencilere staj imkanı, bilimsel testler ve altyapı oyuncularının gelişiminde yol gösterecek taramalarla ilgili olarak bir planlama takvimi ortaya çıkarmak adına Bursaspor Gençlik Gelişim Sorumlusu Taygun Erdem ve yetkililer ile bir araya geldi.

Önümüzdeki günlerde oyunculara gerçekleştirilecek testler ve birlikte yapılacak çalışmaların provasının da yapıldığı görüşme neticesinde Bursaspor Altyapı oyuncularının kendi takımları içerisinde, ülkedeki yaş grupları içerisinde ve uluslararası arenadaki yaş grupları içerisindeki durumlarının ortaya çıkarılması hedefleniyor.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Ara-2015]

Haber Görüntüleme : 2.291 - 0