Veteriner Fakültesi VEDEK’e akredite oldu

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Veteriner Fakültesi, Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (VEDEK) tarafından akredite edildi. Türkiye’den dört veteriner fakültesi ile eş zamanlı olarak değerlendirilen UÜ Veteriner Fakültesi, en yüksek puanla (94.4) yedi yıllığına akredite olmaya hak kazandı.

Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (VEDEK) 11-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde incelemelerde bulunarak, eğitim, araştırma ve idari hizmetlerin ulusal ve uluslararası düzeyde ortak kabul görmüş belirli standartlar çerçevesinde yapılıp yapılmadığını değerlendirmeye tabi tutmuştu.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yıldız, fakültenin akredite olmasında emeği geçen eski dekanlara, öğretim üye ve elemanlarıyla tüm personele teşekkür etti.

Haber Tarihi : [11-Ara-2015]