TÜDAM Bölge Danışmanları toplandı

Uludağ Üniversitesi Türk Devletleri ve Akraba Toplulukları Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM), bölge ve ülke danışmanlarıyla buluşarak bu dönemde yapmayı planladıkları etkinlikleri görüştü.

Toplantıya, Afrika bölge danışmanı Doç. Dr. Rüyam Küçüksüleymanoğlu ve Doç. Dr. Ahmet Albayrak, Ortadoğu bölge danışmanı Prof. Dr. Zekeriya Nur ve Balkanlar bölgesi danışmanları Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şanver ve Okt. Berrin Sarıtunç Mazıcı ile bölge temsilcisi öğrenciler katıldı.

TÜDAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şevket Yıldız, istişari görüşmelerin tamamlanmasından sonra Araştırma Merkezi’nin vizyonu ve hedeflerini anlatarak bir sonraki aşamada bölge öğrencilerinin tamamının katılacağı daha geniş kapsamlı toplantı düzenleneceğini kaydetti.

Haber Tarihi : [09-Ara-2015]