Engelli öğrenciler için grafik tasarım kursu

Bursa Engelsiz Mobil Eğitim Projesi kapsamında Uludağ Üniversitesi’nde eğitim gören engelli öğrenciler için ücretsiz grafik tasarım kursu verilecek.

Uludağ Üniversitesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan ‘Engelsiz Mobil Eğitim Projesi’nden üniversitede okuyan engelli öğrenciler yararlanabilecek. Tamamen ücretsiz olarak verilecek kurs, 6 hafta sürecek ve kursun sonunda başarılı olanlara katılım belgesi verilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından gezici araç içerisinde kurulan kurs merkezi, öğrencilerin talep ettiği noktalarda durabilecek ve eğitimler burada araç içerisinde verilecek.

Son başvuru tarihi 25 Aralık olan ‘Engelsiz Mobil Eğitim Projesi’nin grafik tasarım eğitimleri 2016 Ocak ayının ilk haftalarında başlayacak. Eğitimler 6 hafta boyunca Bursa Engelsiz Mobil Eğitim Projesi bünyesindeki eğitmenler tarafından 09.00 – 11.30, 11.30 – 12.30 ve 15.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Haber Tarihi : [08-Ara-2015]