Kalite eğitiminde iç tetkikçiler sertifikalarını aldı

3. Nesil üniversite vizyonu kapsamında, Kalite Koordinatörlüğü tarafından Türkiye’nin en iyi 10 üniversitesi arasında yer almak için çalışmalarına aralıksız devam eden Bursa Uludağ Üniversitesi,   kalite çalışmalarına hız kazandırdı.

Rektörlüğe bağlı akademik ve idari birimlerden gelen temsilciler,  ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında temel ve iç tetkikçi eğitimlerini tamamladı.

Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde, TSE Baş Araştırmacısı Mustafa Ekin tarafından 12-15 Kasım tarihleri arasında verilen eğitimlere katılanlar sertifikalarını, TSE Bursa Bölge Koordinatörü Mithat Kaleoğlu, Bursa TSE Belgelendirme Müdürü Asu Kornoşor, BUÜ Genel Sekreteri Kemal Demirel, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. H. Cenk Özmutlu ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğretim Üyesi Yasemin Özdemir’den aldılar.

Haber Tarihi : [22-Kas-2018]