Görsel sanatlar öğretmen adayları çalışmalarını sergiledi

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı’nda heykel, fotoğraf, özgün baskı, seramik, tekstil, grafik gibi farklı anasanat alanlarında eğitim gören ikinci sınıf öğrencileri, çeşitli çalışmaların yer aldığı sergilerini Resim-İş Eğitimi Sanat Galerisinde izleyenlerin beğenisine sundu.

Görsel sanatlar öğretmen adayları, Dr. Öğretim Üyesi Rasim Başak yürütücülüğündeki Yardımcı Sanat Atölye-Resim dersinde 2017-2018 Akademik yılı içinde yaptıkları makro çiçekler, terkedilmiş arabalar, etnik portreler ve meyvelerden yola çıkarak oluşturdukları resimlerini sergilediler.

Onuncusu düzenlenen, Rasim Başak Atölyesi'nin geleneksel sergisinde; Aleyna Işık, Ceyda İrem Arifoğlu, Dilşah Balpetek, Emre Can Korkmaz, Enes Çelebi, Esra Doğangül, Gizem Çavuş, Hayriye Alıcı, Mustafa Şekercioğlu, Neslişah Bozlak ve Pelin Karakaş’ın çalışmaları yer aldı.

Haber Tarihi : [16-Kas-2018]