Öğrenciler için ‘Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi’ açıldı

Öğrenciler için ‘Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi’ açıldı
Geçtiğimiz yıllarda kurulan ve Türkiye’deki tüm üniversitelere örnek model olan AB Proje Atölyesi, işlevi daha da genişletilerek Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi (TOSPA) adı altında yeniden yapılandırıldı.
Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi (TOSPA); Rektör Danışmanları Prof. Dr. Aslı Hockenberger, İsmail Hakkı Temizkök, Yrd. Doç. Dr. Fikri Pala, Proje Yönetim Merkezi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Şehnaz Baltacı Göktalay, Proje Atölyesi Genel Koordinatörü Mustafa Aslan ve Proje Atölyesi üyelerinin katılımıyla Öğrenci Kültür Merkezinde açıldı.

Uludağ Üniversitesi olarak topluma katkıda bulunmak, üniversitenin gelişimini toplumun gelişiminden bağımsız düşünmemek, toplumda farkındalık yaratmak, bireylerle toplumsal sorunları tartışmak, çözüm üretmek ve çalışmalarda sürdürülebilir etki yaratmak, oluşturulan projelerin uzun soluklu olmasını sağlamak, uygulanan projelerle kalıcı etki yaratmak amacıyla oluşturulan TOSPA’nın genel koordinatörlüğüne İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Büşra Kandemir seçildi.

Uludağ Üniversitesi’nde okuyan tüm öğrencilerinin katılabileceği atölyenin ilk gerçekleştireceği projeler de, “Tek Aracın Kanat Olsun!”, “Deneyimsiz Stajyer Aranıyor!”, “Minik Adımlar Valsi”, “Harikalar Diyarı Projesi”, “Bu Günden Yarına Yolculuk”,  “Akıl Oyunları”,  “Güneş Çocukları” ve “Hayat Bayram Olsun Şenliği” olarak belirlendi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Ara-2015]

Haber Görüntüleme : 2.461 - 0