TÜDAM’da yeni yönetim ilk toplantısını yaptı

TÜDAM’da yeni yönetim ilk toplantısını yaptı

Uludağ Üniversitesi TÜDAM (Türk Devletleri ve Akraba Toplulukları Uygulama ve Araştırma Merkezi), çalışma ekibi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yeni yönetimle birlikte hedefleri ve çalışma birimleri yeniden oluşturulan TÜDAM, ilgili birim sorumluları ve öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıda TÜDAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şevket Yıldız, yeniden yapılandırılma sürecinde TÜDAM’ın amaçları, uygulamaya dönük hedefleri ve çalışma birimleriyle ilgili özet bir sunumda bulundu. Yedi bölge danışmanlığından oluşan bölge danışmanlıkları birimi, uluslararası öğrenciler kültür-sanat atölyesi, uluslararası öğrenciler bilim, kültür, sanat dergisi, uluslararası öğrenciler akademisi, kültür yayınları atölyesi ve kültür eserleri kitaplığı birimleri başta olmak üzere TÜDAM faaliyetlerinde görev alan akademisyen, memur ve öğrenciler toplantıya katılıp görüşlerini bildirdiler.

Yenilenen web sayfasının tanıtımının da yapıldığı toplantıda ayrıca, üniversitemizde halihazırda okumakta olan uluslararası öğrencilerle ilgili okudukları fakülteler, sınıfları, ülkeleri, burs durumları gibi özellikleri dikkate alan istatistik çalışmasının sonuçları sunuldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Kas-2015]

Haber Görüntüleme : 2.478 - 0