Orhangazi MYO ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünde nöbet değişimi

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksekokulu’na Teknik Bilimler MYO Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Birol Taş, Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne de Veteriner Fakültesi Dölerme ve Suni Tohumlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ülgen Günay atandı.

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksekokulu’nda ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünde devir teslim törenleri yapıldı.

ORHANGAZİ MYO

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör yardımcıları ve danışmanları, Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Vekili Fikret Nogal, Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun’un da katıldığı törende, Doç. Dr. Birol Taş, 4 yıldır görev yapan Doç. Dr. Erkan Yaslıoğlu’ndan görevi devraldı.

SAĞLIK BİLİMLERİ

Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimler Enstitüsünde de dört yıl Müdürlük yapan Prof. Dr. Metin Petek,  göreve yeni atanan Prof. Dr. Ülgen Günay’a nöbeti devretti. Törene Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör yardımcıları, danışmanlar, dekanlar ve öğretim üyeleri katıldı.

Haber Tarihi : [05-Ağu-2015]