Bakan Albayrak öğrencilere Türkiye'nin hedeflerini anlattı

Uludağ Üniversitesi Yeniler Kulübü tarafından düzenlenen 'Gençlik Buluşması' programı kapsamında Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, milletvekilleri ve öğrenciler bir araya geldi.

Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, öğrencilere 'Türkiye'nin Dünü, Bugünü ve Geleceği' konulu bir sunum yaptı. Sunum boyunca Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri hakkında bilgiler veren Bakan Albayrak; "Hükümetimiz ülkemizi 15 sene içerisinde belli bir noktaya getirdi. Bizden sonra gençlerimizin çok daha güzel işler yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Sunumun sonunda öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Bakan Albayrak'a, UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay tarafından çini bir vazo hediye edildi.

Haber Tarihi : [12-May-2018]