Bayan Taekwondocular’dan iki şampiyonluk

Uludağ Üniversitesi Bayan Taekwondo Takımı, Hırvatistan’ın Opatija kentinde düzenlenen Avrupa Üniversitelerarası Taekwondo Şampiyonasında takım olarak 2. oldu. Takımdan Sümeyye İloğlu ile Hatice Kübra İlgün de kilolarında Avrupa Şampiyonluğunu elde etti.

Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Tuncel Topsaç'ın başkanlık ettiği kafilede Takım Menajeri Okan Gültekin, Antrenör Mustafa Aslan, Sporcular Sümeyye İloğlu, Hatice Kübra İlgün, Nurgül Çelik, Elif Kalem, Burcu Özlü ve Meltem Topal'dan oluşan takım Avrupa ikincisi olurken;  46 kilo sporculardan Sümeyye İloğlu ile  57 kilo sporcusu Hatice Kübra İlgün birinciliği, 49 kiloda Nurgül Çelik üçüncülüğü, 62 kiloda Elif Kalem dördüncülüğü elde etti.

Haber Tarihi : [16-Kas-2015]