Hartum Üniversitesi işbirliği arayışında

Sudan'daki Hartum Üniversitesi’nden gelen bir heyet Uludağ Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Rektörlük binası B salonunda gerçekleşen toplantıda Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eray Alper ve Prof. Dr. Mehmet Yüce hazır bulundu.

Toplantıda iki üniversitenin ortak projelerde birlikte çalışması, öğrenci ve öğretim üyesi değişimi konuları konuşuldu.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Hartum  Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Taleb Ahmed ve öğretim üyesi Dr. Dina Mohammed günün anısına karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

Toplantı sonrası Uludağ Üniversitesinde Mühendislik, Ziraat ve Veteriner Fakültelerini ziyaret eden 24 kişilik heyet, ilgili hocalarla bir araya gelerek incelemelerde bulundu.

Haber Tarihi : [12-Kas-2015]