Foreco Summit’18 Uludağ’da gerçekleştirildi

 

Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu tarafından bu yıl ilk kez Uludağ’da düzenlenen ‘Foreco Summit’18 etkinliği tamamlandı. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören zirveye 2 gün boyunca alanında başarılı ve hatırı sayılır pek çok isim konuk oldu.

Etkinliğin açılış töreninde UÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran ve iş dünyasının temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler hazır bulundu.

İlk gün birinci oturumda ''Siyasi Konjonktür ve Ekonomik Sonuçları'' tartışıldı. Moderatörlüğünü Ekometre Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kenan Sertalp'in yaptığı oturumda Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve PERYÖN Güney Marmara Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gül fikirlerini katılımcılarla paylaştı. Etkinliğin ikinci oturumunda şef, girişimci aynı zamanda konuşmacı Ömür Akkor, ‘Fikirden Yatırıma; Girişimcilik’ konusunu işledi. Başarının sırrının çok çalışmak ve asla vazgeçmemek olduğunun altını çizen Akkor, öğrencilere konuşmasıyla ilham verdi. Birinci günün son oturumunda Ekonomist Mert Yılmaz ve Küresel Piyasalar ve Dış Politika Uzmanı Barış Esen tarafından ‘Bitcoin ve Yeni Ekonomik Trendler’ konusu masaya yatırıldı.

ÖZEL KONUKLAR, KEYİFLİ OTURUMLAR

Etkinliğin ikinci günü ilk oturumda CNNTURK Köşe Yazarı ve Piyasa Uzmanı Beste Naz Köksal, ‘Ekonomik Perspektiften Türkiye'nin Dünü, Bugünü ve Yarını’ hakkındaki bilgilerini katılımcılarla paylaştı. İkinci günün son oturumunda ‘Bankacılık Sektörü; Riskler, Kırılganlıklar ve Çözüm' konusu işlendi. Moderatörlüğünü Kenan Sertalp'in yaptığı oturuma alanında uzman bankacılar konuk oldu. Denizbank Bölge Müdürü Burak Bozkaya, Fibabank Ticari Yöneticisi Samet Arslan, Halkbank Bölge Koordinatörü Ahmet Ohçel ve TEB Girişim Bankacılığı Satış ve Pazarlama Müdürü Fatih Canan, keyifli ve öğrencilere oldukça faydalı bir sohbet gerçekleştirdi. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [06-Mar-2018]

Haber Görüntüleme : 2.639 - 0