13. EMSAZ etkinliği Uludağ Üniversitesi’nde devam ediyor

Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu öğrencileri tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Endüstri Mühendisliği ve Sanayi Zirvesi (EMSAZ) bu yıl ‘digitalizasyon’ teması ile başladı.

UÜ Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde 1-4 Mart tarihleri arasında devam edecek olan zirvenin ikinci gününde Türkiye’nin önde gelen markalarının yöneticileri ile öğrenciler bir araya geldi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ana sponsorluğunda yürütülen 13. EMSAZ organizasyonunda Türkiye’nin ulusal ve uluslararası firmalarının üst düzey yöneticileri konuşmacı olarak yer aldı.

Zirvede bu yıl Vestel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman, Bitaksi kurucu ortağı Turancan Salur, Hepsiexpress Genel Müdürü Umut Aytekin, Fütüristler Derneği Başkanı Eray Yüksek, Kripto para yatırımcısı ve danışmanı Onur Gözüpek, Dizayn VIP kurucusu Erbakan Malkoç ve Microsoft İş Geliştirme Müdürü Onur Koç konuşmacı olarak yer alıyor.

Haber Tarihi : [02-Mar-2018]