Dünyaca ünlü dil öğrenme programı Uludağ Üniversitesi'nde



Dünyanın bir numaralı online dil eğitimi ve öğretimi seti kabul edilen, Rosetta Stone veritabanı Uludağ Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerinin kullanımına sunuldu.

Mete Cengiz Kültür Merkezi ve Kütüphane Seminer Salonunda yapılan oturumlarda, öğrenci ve akademisyenlere Rosetta Stone veritabanına giriş ve kullanım bilgileri anlatıldı.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından abone olunarak Uludağ Üniversitesi tüm mensupları için hizmete sunulan Rosetta Stone (Online Dil Öğrenme Aracı) Türkiye temsilciliğini yürüten EBSCO firması eğitim danışmanı Uğurcan Özkan tarafından verilen eğitim öncesi söz alan Kütüphane Daire Başkanı Hasan Arslan; "Öğrenci ve akademisyenlerimize yönelik hizmetlerimiz 3. Nesil Üniversite hedeflerimiz doğrultusunda 2018 yılında da artarak devam edecek" diye konuştu. 
EBSCO eğitim danışmanı Uğurcan Özkan, Rosetta Stone veritabanının nasıl kullanılacağı ve mobil cihazlara nasıl yükleneceği konusunda katılımcılara sunum yaptı. Dünya üzerindeki her türlü eğitim kademesinden, ulusal/uluslararası kar amacı gütmeyen organizasyonların da kullanmakta olduğu, dünyanın bir numaralı online dil eğitimi ve öğretimi seti kabul edilen, 1000’nin üzerindeki değerlendirmeye göre, bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan değerlendirmede 5 yıldız üzerinden 4.7 puan alarak bu alanda en yüksek puana sahip dil öğrenme aracı olan Rosetta Stone veritabanı 30 farklı dili dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerden öğrenme fırsatı sunuyor. 

ROSETTA STONE İLE ÖĞRENİLEBİLECEK DİLLER

Online dil öğrenme aracı olan rosetta stone ile Afganca, Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Flemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (American), İngilizce (Brisith), İrlanda Dili, İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili ve Yunanca öğrenilebiliyor.

Rosetta Stone Detaylı Bilgi ve Erişim İçin Kütüphane sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 
http://www.uludag.edu.tr/kutuphane/default/konu/4232

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [13-Şub-2018]

Haber Görüntüleme : 4.256 - 0