Tıp Fakültesi Hastanesi, kalite belgesini yeniledi

 

Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde SGS Belgelendirme Kuruluşu tarafından gerçekleştirilen ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi takip tetkiki başarıyla sonuçlandı.

Yapılan denetimler sonucunda UÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin tüm birimlerinin ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi standartlarını karşıladığını bir kez daha belgelendi. Rektörlük A Salonu’nda gerçekleşen ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Takip Tetkiki Kapanış Toplantısına, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Gürel, Başhekim Doç. Dr. Yakup Canıtez, Dekan ve Başhekim yardımcıları ile ilgili akademik ve idari personel katıldı.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEK YOK

Kapanış toplantısında konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Gürel, Kalite yolculuğunun çok önemli olduğunu, kaliteden ödün vermeden çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, bu süreçte görev alan tüm personele katkılarından dolayı teşekkür etti.

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez ise kalite kültürünün kurumumuzda yerleşmesinin önemini vurguladı. Canıtez, sağlık hizmeti ve hasta güvenliği gibi temel konularda daha üst noktalara ulaşılması için sürekli ve çok yönlü çalışmalar içinde olduklarını belirtti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Eyl-2017]

Haber Görüntüleme : 5.238 - 0