Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO’ da devir teslim

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Prof. Dr. Mehmet Karahan atandı.

7 aydır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü yapan Prof. Dr. Yücel Tekin yerine atanan Tekstil Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Karahan’ın devir teslim töreni Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda yapıldı.

Törene Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Genel Sekreter Doç. Dr. İsmail Sağlam, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cafer Tayyar Arı, Yüksekokul öğretim görevlileri ve personeli katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, yöneticilerin en önemli görevinin kurumlarını daha ileri bir seviyeye taşımak olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından karşılıklı çiçek takdimi ile görev teslimi yapıldı.

Haber Tarihi : [24-Tem-2015]