Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, yeni açıklanan 65 dönem hükümetinde Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başbakanlıktaki makamında UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı ağırlayan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa’nın evladı olduğunu ve her zaman için kentin çıkarlarını korumak adına çalışmalar yürüteceğini söyledi. Uludağ Üniversitesi’nin de Bursa’nın önemli bir değeri olduğunu vurgulayan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, üniversitenin gelişmesi ve kalkınması için üzerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğunu vurguladı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay da yeni görevinde Hakan Çavuşoğlu’na başarılar diledi. Üniversite olarak Türkiye’nin ve Bursa’nın gelişmesine akademik anlamda katkı vermeye devam ettiklerini aktaran Rektör Yusuf Ulcay, bu kapsamda yürütülecek işbirliklerinin önemine dikkat çekti.

Haber Tarihi : [29-Tem-2017]