Uludağ Üniversitesi kargolarını yüzde 40 daha ucuz gönderecek

 

Uludağ Üniversitesi akademik/idari personeli ve öğrencileri, Bursa PTT Başmüdürlüğü ile imzalanan protokol sayesinde tüm kargo gönderimlerinde yüzde 40 indirim imkânına sahip oldu.

Uludağ Üniversitesi personeli veya öğrencileri PTT’nin kargo veya APS Kurye hizmetlerinden bundan sonra yüzde 40 indirimli yararlanabilecek. 2018 Mart ayının sonuna kadar geçerli olacak protokol UÜ Rektörlük Binasında imzalandı. Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, Bursa PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, Başmüdür Yardımcısı Hasan Olcay, UÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Kemal Demirel ve Bursa PTT Kurumsal Pazarlama Şefi Serdal Özüsağlam hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan UÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, üniversite yönetiminin personel ve öğrencilerin faydasına olacak her türlü çalışmanın içerisinde yer almaya çalıştığını söyledi. Uludağ Üniversitesi çalışanlarının daha iyi imkanlara kavuşması için kentin tüm dinamikleriyle birlikte hareket etmeye devam edeceklerini belirten Rektör Yardımcısı Yüce; “İmzaladığımız protokol sayesinde bir yıl boyunca gerek personelimiz gerekse de öğrencilerimiz tüm kargo gönderilerini normal fiyat tarifesinden yüzde 40 daha ucuza yapabilecekler. Bu gerçekten kargo ve APS gönderimi yapanlar adına büyük faydalar getirecektir. Bu protokolün bir de PTT gibi yılların deneyimine sahip bir kurum ile yapılıyor olmasından dolayı ayrıca mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Bursa PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar ise kurum olarak Türkiye’nin her yerine en kaliteli hizmeti vermeye gayret ettiklerini vurguladı. PTT Kargo hizmetinin Uludağ Üniversitesi personeli ve öğrencilerine ayrıcalıklı hizmet verecek olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren Baybunar, yeni dönemde Uludağ Üniversitesi ile işbirliklerinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Haz-2017]

Haber Görüntüleme : 6.387 - 0