Atletizm Takımı, KOÇFEST’te madalyaları topladı

Uludağ Üniversitesi Atletizm Takımı,  Denizli’de düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Atletizm Şampiyonasından ( KOÇFEST ) madalyalarla döndü.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Kenan Uzel’in’in idareciliğini, Spor Bilimleri Fakültesinden Öğr. Gör. Aygül Akça’nın antrenörlüğünü yaptığı takımda, Özge Soylu 100 m engellide birinci,  Yiğit Yeşilçiçek uzun atlamada ikinci, Serkan Soylu yüksek atlamada ikinci, Tuğba Yeni yüksek atlamada üçüncü oldu.

Özge Soylu, Bahadır Ildırkaya, Merve Kalafat, Tuğba Yeni’den oluşan ekip ise 4X100 bayrak yarışında üçüncülüğü elde etti.

Atletizm Takım kafilesinde Merve Kalafat, Merve Karadeniz, Özge Soylu, Esra Özgül, Kübra Yemişli, Sevim Müge Tatlı, İrem gedikli, Bilge Günü, Elif Sarıkaya, Ayşe Şişik, Enise Altıntaş, Tuğba Yeni, Bahar Ildırkaya, Serkan Gözel, Sercan Basım, Cihat İlhan, Yiğit Yeşilçiçek, Mesut Bekin, Muhammet Köse ve Mustafa Küçük yer alıyor.

Haber Tarihi : [16-May-2017]