Judo Takımı Adana’dan madalyalarla döndü

Uludağ Üniversitesi Judo Takımı, Adana’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. Takım sporcularından Damla Çalışkan’ın kilosunda 1. olduğu yarışmada iki 2.’lik, iki de 3.’lük elde edildi. Judo Bayan Takımı ise takım halinde Türkiye 2.’si oldu.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Kenan Uzel’in idareciliğini yapmış olduğu Uludağ Üniversitesi Judo Takımı’nda Damla Çalışkan (52 kg) 1.lik, Sinem Taş (57 kg) 2.lik, Burak Çelik (60 kg) 2.lik, Şehnaz Güz (48 kg) 3.lük, Baha Çamlıbel (+100 kg) 3.lük elde etti. Karşılaşmalarda büyük başarılar gösteren Bayan Judo Takımı Türkiye 2.’si oldu.

Judo Takım kafilesinde Bedrettin Baha Çamlıbel, Kamil Berkay Poyraz, Burak Çelik, Sedef Akdoğan, Damla Çalışkan, Sinem Taş, Şehnaz Güz yer alıyor.

Haber Tarihi : [08-May-2017]