Gemlik Asım Kocabıyık MYO ve Yabancı Diller Yüksek Okulunda görev değişimi

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Cumhur Aydınalp, Yabancı Diller Yüksek Okuluna da Müdür olarak Prof. Dr. Recep Çıbık atandı.

9 aydır Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğünü yapan Prof. Dr. Ömer Kaynaklı’nın yerine atanan Prof. Dr. Cumhur Aydınalp’ın görev devir teslim töreni geçtiğimiz günlerde Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesinde yapıldı.

Törene, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Yerleşke Kurucu müdürü emekli Prof. Dr. Abdürrahim Korukçu, Yüksek okul öğretim görevlileri ve personeli katıldı.

Devir teslim törenin de konuşan Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, yerleşke girişine istenen kapıdan önce eski Sunipek Fabrikası sahilindeki çay bahçelerinin düzenlemesi gerektiğini belirterek ”bölge düzenlenir, yemekhane ve çay bahçesi yapılırsa yerleşkeye sosyal alan kazandırmış oluruz” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan eski Müdür Prof. Dr. Ömer Kaynaklı görevi süresince kendisine destek olan öğretim görevlilerine ve personele ve Rektör ile Rektör yardımcılarına teşekkür etti. 

Yeni Müdür Prof. Dr. Cumhur Aydınalp ise konuşmasında “Rektörlüğümüzün beni bu göreve layık gördüğü için kendisine teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince görevimi layıkıyla yapacağım. Eğitim kurumumuzu birlikte ileriye taşıyacağız.” dedi. Daha sonra karşılıklı çiçek takdimi ile görev teslimi yapıldı.

4 yıldır Uludağ Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürlüğü yapan Prof. Dr. Şeref Kara’nın yerine Prof. Dr. Recep Çıbık atandı. Yabancı Diller Yüksek Okulunda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen törene Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay , Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Genel Sekreter Doç. Dr. İsmail Sağlam, akademik ve idari personel katıldı.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirten Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, yeni görevinde Prof. Dr. Recep Çıbık’a başarılar diledi.

Devir teslim töreninde konuşan eski Müdür Prof. Dr. Şeref Kara görevi süresince kendisine destek olan öğretim görevlilerine ve personele teşekkür etti. 

Yeni Müdür Prof. Dr. Recep Çıbık’ta eğitim kurumumuzu daha ileriye taşımak için çok çalışacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından karşılıklı çiçek takdimi ile görev teslimi yapıldı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Tem-2015]

Haber Görüntüleme : 1.177 - 0