Üniversitenin ilk kafe işletmesi açıldı

Üniversitenin ilk kafe işletmesi hizmete açıldı

Öğrencilerin ve çalışanların eğitim birimleri içinde daha sağlıklı, ucuz ve kaliteli ürünlerden yararlanması amacıyla harekete geçen Uludağ Üniversitesi Yönetimi, Uludağ Kamu İktisadi Teşekkülü’nü (ULUKİT) kurarak ilk olarak Veteriner Fakültesi’nin yanında “Ekim Kafe”yi açtı.

Üniversitenin ilk iktisadi işletmesi olan “Ekim Kafe”, “Dünya Gıda Günü”nde, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ın yanı sıra üniversite yönetimi, öğrenciler ve personelin katılımıyla hizmete açıldı.

ULUKİT Müdürü İsmail Hakkı Temizkök, kantin konusunda sıkıntı çeken özellikle ilçelerdeki eğitim birimlerinde de çok yakında öğrencilere hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi. Temizkök, Görükle Yerleşkesi içindeki fakülte ve meslek yüksekokullarında da Üniversite olarak kantin-kafeterya açarak öğrencinin bu konudaki sıkıntılarını gidereceklerini kaydetti.

Haber Tarihi : [17-Eki-2015]