Büyükorhan MYO’da muhtarlarla fikir alışverişi

Uludağ Üniversitesi yönetimi, yerel sorunlara çözüm bulmak amacıyla halkla bir araya gelerek, Üniversiteden beklentilerini öğrenmeye devam ediyor.
Bir üniversitenin öncelikle, bulunduğu coğrafyanın sorunlarına çözüm üretmesi gerektiğine inanan Üniversite yönetimi, ilçelerdeki 9 meslek yüksekokulunda muhtarlar ve yöre halkıyla buluşup beklentilerini öğrenmeye başladı.
İlk olarak Büyükorhan ilçesindeki muhtarlar, Kaymakam Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Hasan Taş, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ruziye Daşkın’ın daveti üzerine bir araya geldi.
Toplantıda Büyükorhan halkının meslek yüksekokulundan beklentileri, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda açılması istenen programlar ve ileriye yönelik yapılabilecek işbirlikleri konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. Muhtarlar ve yerel yöneticiler, ilçenin eğitim ve sosyal kalkınması konusundaki ihtiyaçların belirlenmesi, konu ile ilgili fikir alış verişi ve iş birliğinin oluşturulması için yapılması gerekenleri de ele aldı.

Haber Tarihi : [09-Eki-2015]