Personel

Uludağ Üniversitesi’nden Terörü Kınama Mesajı

Haber Tarihi : 12-12-2016
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi yönetimi, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terör saldırıları gibi İstanbul’da yaşanan hain saldırılarda ülkemizin her ferdini derinden etkilemiştir. Bizler de Uludağ Üniversitesi ailesi olarak, İstanbul’da meydana gelen patlamada çok sayıda polisimizin ve vatandaşımızın yaşamını yitirmesinin ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

İstanbul’da masum sivilleri hedef alan menfur saldırıyı gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm teröristleri lanetliyoruz. Herkes bilmelidir ki, barış ve kardeşliğe yapılan bu saldırılar hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Türk Milleti, sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre asla teslim olmayacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bu düşünceler ile şehit olan polislerimize ve yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)