Personel
Bilgi Paketi
Hastane Randevu Sistemi
ULUYÖS 2018

Rektör’den yeni dekanlara hayırlı olsun ziyareti

Haber Tarihi : 08-12-2016
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, vekâleten atamaları gerçekleştirilen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayyar Arı ile Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Ülgen Günay’a hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yeni iki dekanı makamlarında ziyaret eden ve başarı dileklerini ileten Rektör Yusuf Ulcay, önümüzdeki dönemde çalışmaların kaldığı yerden çok daha hızlı bir şekilde devam edeceğine inandıklarını kaydetti.

İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Tayyar Arı ile Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ülgen Günay ise ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.

Ziyaretlere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Prof. Dr. Mehmet Yüce, Prof. Dr. Eray Alper, Prof. Dr. Aslı Hockenberger ve akademisyenlerde katıldı.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)