BUÜ’lü akademisyenin Q1 makalesi ABD basınında yer buldu

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) akademisyenlerinden Dr. Sedef Ziyanok Demirtaş’ın Q1 düzeyinde yayın yapan Biomedicine&Pharmacotherapy dergisinde yayınlanmış olan “Therapeutic potentials of Hibiscus trionum: Antioxidant, anti-lipid peroxidative, hypoglycemic, and hepatoprotective effects in type 1 diabetic rats” isimli makalesi, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki (ABD) The Epoch Times medya kuruluşunda yer aldı.

Araştırma Üniversitesi misyonumuza katkı sağlaması ve Bursa Uludağ Üniversitesi’ nin adını Amerikan basınında duyurmasına vesile olan bu özel çalışmasından ötürü Dr. Sedef Ziyanok Demirtaş’ı tebrik ediyor, akademik başarılarının devamını diliyoruz.

Yayının detaylarına https://www.theepochtimes.com/health/hibiscus-therapeutic-potential-in-type-1-diabetes-and-healthy-adults-study-5670941 linkinden ulaşabilirsiniz.

Haber Tarihi : [25-Tem-2024]