“Anadolu’nun Renkleri” alkışları topladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Bursa Millet Bahçesi’nde kutlandı.

Törene Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, kent protokolü ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Kutlamalar kapsamında düzenlenen gösteriler Bursalılar tarafından ilgiyle izlendi.

“Anadolu’nun Renkleri” alkışları topladı

Bursa Uludağ Üniversitesi, her yıl olduğu gibi bu sene de törenlerdeki yerini aldı. BUÜ’yü Öğr. Gör. Nazım Gürak yönetimindeki BUÜ Halk Oyunları Topluluğu öğrencileri temsil etti. Topluluğun “Anadolu’nun Renkleri” isimli gösterisi izleyenlerden yoğun alkış aldı.

İstiklal Marşı ve günün anlamını belirten konuşmalarla başlayan törenler; şiir, müzik dinletisi, spor gösterileri ve BUÜ öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ile sona erdi.

Haber Tarihi : [20-May-2024]

Haber Görüntüleme : 727 - 3