Konservatuvar öğrencisi Elif Sinan'ın uluslararası başarısı

Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Lisans 1. Sınıf öğrencisi Elif Sinan,  İspanya’nın Tenerife Adası’nda düzenlenen “Stars At Tenerife 2016” Uluslararası Müzik Yarışması”nda,  19-23 yaş kategorisinde ikinci oldu.

Kategorisinin en küçüğü olarak yarışmaya katılan Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Lisans 1. Sınıf öğrencisi Elif Sinan, jüri önünde  Felix Mendelssohn - Fantasie op.28, W.A. Mozart -Sonat K.576 ve Rodion Shchedrin - Basso Ostinato adlı eserlerini piyanosuyla seslendirdi.

ABD, İsveç, Rusya, Almanya ve Azerbaycan gibi 16 ülkeden müzisyenlerin yarıştığı  “Stars At Tenerife 2016” Uluslararası Müzik Yarışması”nda Elif Sinan ikinci seçildi. Elif Sinan, daha sonra düzenlenen festivalde de izleyiciler için çaldı.

Haber Tarihi : [09-Kas-2016]