DOST Projesi Tasarım Çalıştayı tamamlandı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ile Nilüfer Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen Değişebilir Oyunları Sen Tasarla (DOST) Ar-Ge ve Ür-Ge’ye dayalı bilimsel araştırma projesi kapsamında düzenlenen Tasarım Çalıştayı sona erdi.

BUÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Şahin yürütücülüğünde, Prof. Dr. Sibel Polat, doktora öğrencileri Ayşe Burcu Zülfikar ve Neslihan Işık’ın yer aldığı ekip tarafından sürdürülen 9 aylık projenin ilk 7 haftasında, akademisyenler çocuklarla birlikte üç ayrı tasarım atölyesi ve bir katılımcı tasarım çalıştayı gerçekleştirdi.

ESERLER SERGİLENDİ

DOST Projesi tasarım çalıştayının son gününde BUÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri ve Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyesi çocuklar, birlikte tasarladıkları oyun elemanlarının çizimlerini, maketlerini, dijital ortamdaki 3 boyutlu modellerini Nilüfer Pancar Deposu’nda sergiledi.

Çalıştay ve diğer etkinliklerde Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş ve BUÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Tülin Vural Arslan da hazır bulundu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [11-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : 975 - 7