Uludağ Üniversitesi yönetimi bu kez Orhaneli’nde toplandı

Uludağ Üniversitesi’nde yeni dönemle birlikte başlayan gelenek doğrultusunda, zaman zaman üniversitenin fakülte ve okullarının bulunduğu çevre ilçelerde düzenlenen senato ve yönetim kurulu toplantıları bu kez Orhaneli’nde gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ın başkanlığında yapılan senato ve yönetim kurulu toplantıları, Orhaneli’nde restore edilen tarihi Taş Mektep’te organize edildi. Kısa ve orta vadede hayata geçirilecek projelerin yanı sıra, fakülte ve okullardan gelen taleplerin değerlendirdiği toplantıda, gündemdeki konular oybirliği ile karara bağlandı.

Her konuda istişare ve ortak akılla hareket etmeye özen gösterdiklerini ve gerek senato gerekse de yönetim kurulu toplantılarını bu anlamda çok önemsediklerini belirten Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, “Üniversitemizi Bursa’yla bütünleştirmek hedefimiz doğrultusunda da toplantılarımızı kampüs dışındaki birimlerimizde de yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantı sonrasında heyet, Orhaneli Meslek Yüksekokullu tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı

Haber Tarihi : [01-Tem-2015]