UÜ Yönetimi’nden yeni Garnizon Komutanı’na hayırlı olsun ziyareti

 

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve üst yönetim, Bursa Garnizon Komutanlığı’na atanan Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Prof. Dr. Mehmet Yüce, Prof. Dr. Eray Alper ve Genel Sekreter Prof. Dr. İsmail Sağlam ile birlikte yeni ataması gerçekleştirilen Garnizon Komutan Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu ziyaret etti.

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacıoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Yusuf Ulcay, Bursa’nın her anlamda tam bir huzur kenti olduğunu söyledi. Üniversite yönetimi olarak güvenlik güçleri ile tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını kaydeden Rektör Ulcay, yeni dönemde de aynı uyumun süreceğine inandıklarını vurguladı.

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı kararname ile Bursa’ya Garnizon Komutanı olarak atanan Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu da kenti ve kent yönetimini yeni yeni tanımaya başladığını aktardı. En kısa sürede tüm kent dinamikleri ile ilişkileri daha  da geliştireceklerini söyleyen Tuğgeneral Hacıoğlu, Bursa’nın huzur ve güvenliği için 7/24 çalışan askerin bundan sonra da görevini en iyi şekilde yapmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Eyl-2016]

Haber Görüntüleme : 3.509 - 0