Uludağ Üniversitesi, demokrasi şehitlerini unutmadı

 

Uludağ Üniversitesi, Bursa İl Müftülüğü ile birlikte 15 Temmuz demokrasi şehitleri için Ulucami’de Mevlid-İ Şerif okuttu.

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü ve Bursa İl Müftülüğü tarafından 15 Temmuz demokrasi şehitleri için Ulucami’de ikindi namazından sonra Kuran-I Kerim ve Mevlid-İ Şerif okuttu. Programa, Uludağ Üniversitesi üst yönetimi, akademisyenler ve İl Müftülüğü personeli ile çok sayıda Bursalı vatandaş katıldı.

UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa İl Müftülüğü ve UÜ İlahiyat Fakültesi yönetimi ile Ulucami’de ortaklaşa gerçekleştirilen programda, ikindi namazına müteakip 15 Temmuz demokrasi şehitlerinin ruhu için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildiğini ve ardından da Mevlid-İ Şerif okuttuklarını söyledi. Gerçekleştirilen yoğun katılım için herkese teşekkür eden Rektör Ulcay, ülkenin en kısa zamanda bu zor günlerden birlik ve beraberlik içinde çıkacağına inandığını sözlerine ekledi.

Bursa İl Müftüsü ve UÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın demokrasi ve vatan şehitleri için dualar ettiği etkinliğin sonunda programa katılan vatandaşlar için lokum ikramı da yapıldı. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Ağu-2016]

Haber Görüntüleme : 2.351 - 0