Uludağ Üniversitesi, demokrasi şehitlerini unutmuyor

Uludağ Üniversitesi, Bursa İl Müftülüğü ile birlikte 15 Temmuz demokrasi şehitleri için Ulucami’de Mevlid-İ Şerif okutacak.

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü ve Bursa İl Müftülüğü tarafından 15 Temmuz demokrasi şehitleri için 1 Ağustos Pazartesi günü (bugün) Ulucami’de ikindi namazından sonra Kuran-I Kerim ve Mevlid-İ Şerif okunacak. Programa, Uludağ Üniversitesi üst yönetimi, akademisyenler ve İl Müftülüğü personeli ile Bursalılar davet edildi.

UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa İl Müftülüğü ve UÜ İlahiyat Fakültesi yönetimi ile Ulucami’de ortaklaşa gerçekleştirilecek olan programda, ikindi namazına müteakip 15 Temmuz demokrasi şehitlerinin ruhu için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirileceğini ve ardından da Mevlid-İ Şerif okunacağını açıkladı. Rektör Ulcay, programa tüm Bursalıları davet etti.

Haber Tarihi : [01-Ağu-2016]