UÜ yönetiminden bir teşekkür de Emniyet Müdürü’ne

 

Uludağ Üniversitesi (UÜ) üst yönetimi, 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışan ihanet çetesi FETÖ’cü yapılanmaya karşı dimdik duran Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Prof. Dr. Mehmet Yüce, Prof. Dr. Eray Alper ve Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. İsmail Sağlam ile birlikte İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Önceki gün Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık ve komutanları ziyaret ederek kendilerine teşekkür eden UÜ üst yönetimi, Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı da unutmadı.

ULCAY; HUZURUMUZ BÖYLESİ VATANSEVELER SAYESİNDE VAR

Rektör Ulcay, Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın 15 Temmuz gecesi çok önemli bir görevi yerine getirdiğine işaret ederek; “Vatanın ve milletin birliği adına hayatlarını ortaya koyan ve terör çetesi FETÖ’nün kalkıştığı darbe girişiminin ilk anlarından itibaren görevinin başında duran Sayın Emniyet Müdürümüz Selami Yıldız’a ve onun şahsında tüm emniyet güçlerimize teşekkür etmek için buradayız. Ülkemizde böylesine vatansever ve onurlu insanlar sayesinde huzur ve güven teskin ediliyor. Kendi memleketini içeriden yıkmaya çalışan ve en sinsi şekilde kurumlarda örgütleşen ihanet çetelerinin kalkıştıkları terör eylemlerinin başarısızlıkla sonuçlanmasında işte bu memleket sevdalısı emniyet ve askeri güçlerimizin katkısı büyüktür. Kendilerini ve şahsında tüm emniyet mensuplarını yaptıkları başarılı ve azimli çalışmalardan dolayı teşekkür etmek için bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Uludağ Üniversitesi olarak da her zaman yanlarında olacağımızı iletmek istedik” diye konuştu.

YILDIZ; ÜLKESİNİ SEVENLER BU DARBEYİ BASTIRDI

Bursa İl Emniyet Müdürü Sayın Selami Yıldız da ülkenin huzurunu ve demokratik düzeni bozmaya yönelik böylesi girişimlerin hiçbir zaman başarıya ulaşamayacağını belirtti. Yıldız, ülkesini seven ve vatanı için görev yapan tüm emniyet güçlerinin bu kalkışmanın bastırılmasında büyük önemi olduğunu vurguladı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Tem-2016]

Haber Görüntüleme : 2.579 - 0