UÜ Yönetimi’nden Vali Karaloğlu’na veda ziyareti

 

Uludağ Üniversitesi (UÜ) üst yönetimi, Antalya Valiliği’ne ataması yapılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret ederek bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür eden UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Prof. Dr. Mehmet Yüce, Prof. Dr. Eray Alper ve Genel Sekreter Prof. Dr. İsmail Sağlam da eşlik etti.

Heykel’deki tarihi binada konuklarını ağırlayan Karaloğlu, bugüne kadar iyisiyle kötüsüyle elinden geldiği kadar kent hizmet etmeye çalıştığını vurguladı. Üniversite için de her türlü projenin yanında yer almaya gayret gösterdiğini söyleyen Karaloğlu, Uludağ Üniversitesi yöneticilerine de kendilerine verdikleri destek ve çalışma azimlerinden ötürü takdirlerini iletti.

Heyet adına konuşan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ise; “Sayın Valimiz ile Rektörlüğümüz öncesinde ve görev süremiz boyunca çok uyumlu ve verimli çalışmalar yaptık. Üniversitemiz, kentimiz ve bölgemiz için ortak yapabileceğimiz ne kadar proje varsa içerisinde yer aldık. Kendileri de bizlere ve üniversitemize her türlü desteği verdi. Sayın Valimize bugüne kadar yaptıkları için teşekkür ediyor, yeni görevinde de başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Haz-2016]

Haber Görüntüleme : 2.614 - 0