Prof. Dr. Tufan Kaleli, "Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği"nin Başkanlığına seçildi

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı El Cerrahisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tufan Kaleli, Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği başkanlığına seçildi.

Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği’nin 13 Mayıs günü yapılan genel kurulunda başkanlığa seçilen Prof. Dr. Kaleli, aynı zamanda Avrupa El Yaralanmalarını Önleme Komisyonu Başkanlığı da yapıyor.

Prof. Kaleli, 15-18 Mayıs 2014 tarihlerinde Bursa Hilton Otel’de düzenlenen Ulusal El Cerrahisi Kongresi'nde “Kongre Başkanı” olarak da görev yapmıştı.

1977'de Prof. Dr. Rıdvan Ege tarafından kurulan ve halen 257 üyesi bulunan Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği her yıl temel el cerrahisi kursları, el bileği artroskopisi kursları, kadavra kursları ve iki yılda bir ise “Ulusal EL Cerrahisi Kongresi” düzenliyor.

Haber Tarihi : [02-Haz-2016]