Geleceğin İK’cıları sertifikalarını aldı

 

Uludağ Üniversitesi (UÜ) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER), mühendislik ve İİBF öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘İnsan Kaynakları Eğitimi Programı’nı tamamladı. Program sonunda 30 öğrenci sertifika almaya hak kazandı.

PERYÖN Güney Marmara Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen ve tamamı UÜ Mühendislik Fakültesi ile İİBF öğrencilerinden oluşan 30 kişilik grubun sertifikaları töreni Rektörlük B Salonu’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Törene UÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Yüce, PERYÖN Güney Marmara Şubesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel, KARMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. Memet Zencirkıran, akademisyenler, personel ve öğrenciler katıldı.

YÜCE: FARKINIZIN FARKINDA OLUN

Sertifika töreninde konuşan Uludağ Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Yüce, “Dünya gitgide küreselleşen bir hal aldı. Bu noktada artan rekabet unsurundan dolayı, öğrencilerin mezun olmadan önce muhakkak yetkinliklerini çok yönlü olarak geliştirmesi gerekiyor. Bizler de Türkiye dinamikleri ile iç içe olarak, sizlere yetkinlik kazandırmak adına emekler veriyoruz. İK departmanı da bu açıdan farklı bir önem arz ediyor. Katıldığınız program sayesinde önemli avantajlar kazandığınıza inanıyorum. Yetkinlik sayfanıza her geçen gün yeni sayfalar eklemek zorundasınız. Bu ülkenin düşünen, üreten, özgün ve genç beyinlere ihtiyacı var. Farklı bakış açısına sahip olup, daima farkınızın farkında olmalısınız” ifadelerini kullandı.

İŞBİRLİĞİ PROJELERİ ARTARAK DEVAM EDECEK

KARMER ile işbirliği çerçevesinde hayata geçirdikleri Geleceğin İK’cıları projesinden dolayı, büyük heyecan içerisinde olduklarını kaydeden PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel de projede devamlılığın çok önem taşıdığını anımsatarak, öğrencilerin programa yüksek katılım göstermesinden dolayı ayrıca mutlu olduğunu söyledi. Özçengel; “Proje kapsamında 30 kişilik ekibimizin tamamına yakını derslere full katılım gösterdi. Tüm öğrencileri bu kararlılıklarından dolayı kutluyorum. Günümüz dünyasında artık, fark yaratan öğrenciler ön plana çıkıyor. Kendini hangi alan olursa olsun geliştirmek için çaba gösterin. Lisan mutlaka öğrenin. İK alanında önceden bilgi sahibi olmanız size önemli bir kazanım olarak geri dönecektir. Bu program boyunca emek verdiniz. Sizlere faydalı olabildiysek ne mutlu bizlere… KARMER ile işbirliği çerçevesinde bu değerli programımızı uzun vadede daha da genişletmeyi amaçlıyoruz. Başarı belgesi almaya hak kazanan tüm öğrencileri yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından önce öğrencilere koçluk yapan akademisyenler ve eğitmenlere teşekkür belgeleri takdim edildi. Ardından da öğrencilere sertifikaları teslim edildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-May-2016]

Haber Görüntüleme : 2.636 - 0