Fikrini değere dönüştürmek isteyenler için ULUKOZA’dan bir fırsat daha

 

Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programı kapsamında girişimci ekiplerin hibe desteği almalarını sağlayan BİGG ULUKOZA hızlandırma programını, yoğun talep nedeniyle tekrar başlatıyor.

ULUKOZA, girişimcilerin 150.000 TL’ye varan hibe desteğini alabilmeleri için TÜBİTAK 1512 2. Aşama başvurularına yönelik hazırlamaları gereken iş planı ve sunumlara yönelik ücretsiz eğitim ve mentörlük hizmeti vermenin yanı sıra ofis imkânı da sağlıyor.

TÜBİTAK 1512 Programının resmi uygulayıcı kuruluşu olan ve TÜBİTAK tarafından fonlanan bir program olan BİGG ULUKOZA’ya, lisans son sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri; örgün öğrenim veren üniversitelerin lisans, yüksek lisans veya doktora programlarından en çok 10 yıl içinde mezun olmuş kişiler başvurabiliyor.

Daha önce TÜBİTAK 1512 ya da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Programlarından destek alanlar ve başvuru itibari ile bir şirketin ortaklık yapısında bulunan kişiler programdan yararlanamıyor.

BAŞVURU VE AYRINTILI BİLGİ İÇİN www.biggulukoza.com

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-May-2016]

Haber Görüntüleme : 2.162 - 0