16. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Yarışları’na BUÜ’lü akademisyenler damga vurdu

 

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) görev yapan akademisyenler, Bodrum’da gerçekleştirilen 16. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Yarışları’nda toplam 6 madalya kazanmayı başardı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 28-30 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 16. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Yarışları’na BUÜ’lü akademisyenler damga vurdu. Aynı zamanda SDC Yüzme Spor Kulübü sporcusu da olan Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi’nde görevli 4 akademisyen toplamda 6 ödülün sahibi oldu.

BUÜ Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Konçuy Sivrioğlu 3K yarışında kendi yaş grubu klasmanında 2.’lik, 4x500 Kadınlar Bayrak Yarışında 2.’lik, 4x500 Karma Bayrak Yarışında 2.’lik madalyası alarak yarışmadan 3 madalya ile döndü. Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enver Yusuf Sivrioğlu ise 4x500 Karma Bayrak Yarışında 2.’lik kürsüsüne çıkmaya hak kazandı. Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve BUÜ Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Funda Coşkun da 4x500 Kadınlar Bayrak Yarışında 3.lük kürsüsüne çıkarak madalya kazandı. Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Bülent Baydaş ise 4x500 Karma Bayrak Yarışında 2.’lik kürsüsüne çıkarak madalya kazandı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [31-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : 2.491 - 18