Rektörlükten Sosyal Medya Hesapları hakkında açıklama

 

Uludağ Üniversitesi olarak kurumumuz tarafından yapılan tüm etkinlik ve açıklamaların akademisyenlerimize, öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve kamuoyuna duyurulması adına iletişim mecralarını aktif olarak kullanmaktayız.

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden birisi olan Uludağ Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği faaliyetlerin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi adına da sosyal medya hesaplarımızı oluşturduk.

Bu hesaplar vasıtası ile etkinliklerimizin daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyoruz. Uludağ Üniversitesi’nin kurumsal olarak resmi sosyal medya hesapları şu şekildedir:

Facebook: https://www.facebook.com/uludagunvrsty

Twitter:     https://twitter.com/uludag_unvrsty

Linkedin:   https://tr.linkedin.com/in/uludaguniversitesi

Youtube:  https://www.youtube.com/playlist?list=PL5h7UeOfeEUAps1fKtc5-DBYSwBUV9ZfU

Bu hesapların dışında, Uludağ Üniversitesi ismi ve logosu ile yayın yapan sosyal medya hesaplarına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Bu kapsamda; üniversite birimlerine ve öğrenci topluluklarına ait olanlar dışında, ‘Uludağ Üniversitesi’ adına yetkisiz olarak açılan hesapların ivedilikle kapatılmasını gerektiğini belirtir, yayına devam ettiği tespit edilen hesaplar hakkında yasal işlem başlatılacağını kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-May-2016]

Haber Görüntüleme : 4.645 - 0