Mustafakemalpaşa MYO’da “Üniversitene Hoş Geldin” etkinliği

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu’nda, üniversite öğrenimlerine yeni başlayan öğrenciler için ‘Üniversitene Hoş Geldin Etkinliği’ düzenlendi.

Etkinliğe Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Okul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Öz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Programın açılış töreninde konuşan Prof. Dr. Mehmet Öz, okulun 600 civarı kayıtlı öğrencisi bulunduğunu, 2022-2023 yılında da toplamda 200 öğrencinin üniversite öğrenimine başladığını belirtti. Yapılan bu etkinliğin kariyer planlama dersi kapsamında düzenlendiğini sözlerine ekleyen Mehmet Öz, yüksekokul tarihinde ikincisini yaptıkları şenliğe destek veren Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne teşekkür etti. Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Öz “2022-2023 eğitim öğretim yılında okumakta olan ve yeni başlayan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Etkinlikte konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ise, 2022-2023 eğitim öğretim yıllarında ilçede eğitim görmeye gelen öğrencilere; “Evlatlarım, evinize hoş geldiniz” hitabında bulundu. Her fırsatta gençlerle bir araya geldiklerini ve genç fikirlere önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Sizler bizim için hem ev sahibi hem misafirsiniz. Bir ağabeyiniz olarak ilçemizde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamanız için elimizden geleni yapacağız. Neden yapacağız diyorum çünkü sizlerin fikirleri benim için çok kıymetli, hep birlikte genç bir Mustafakemalpaşa oluşturmalıyız. Mustafakemalpaşa’mızı tanıyın gezin ve her yerde kentimizi anlatın. Mustafakemalpaşa’dan öğrenecek çok şeyiniz var. Sizlerin fikirleri benim için çok kıymetli ne ihtiyacınız olursa olsun bana ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı. Başkan Kanar, söz alan öğrencilerin sorularına yanıtlar vererek, ilçede yaşadıkları sorunların çözümüne yönelik hareket edeceklerini ve her zaman ulaşılabilir olacaklarını vurguladı.

Samimi ve sıcak bir ortamda yürütülen etkinlikte; üniversiteli öğrencilere pilav, ayran ve Mustafakemalpaşa’nın coğrafi işaret tescilli tatlısı peynir tatlısı ikram edildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : 1.637 - 25