Üniversite yönetimi sendika temsilcileri ile bir araya geldi

 

Uludağ Üniversitesi yönetimi, her yıl Mayıs ayında yapılan sendika temsilcileri ile buluşma toplantısını bu yıl da Rektörlük A Salonu’nda gerçekleştirdi.

Üniversite içerisinde faaliyet gösteren tüm sendika temsilcilerinin katıldığı toplantıda alanına göre yetkili sendikalar da belirlendi. UÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. İsmail Sağlam’ın başkanlık ettiği toplantıda UÜ Personel Daire Başkanı Nehir Işıktan ve sendika temsilcileri hazır bulundu.

Kurum olarak sendikaları paydaşları gibi gördüklerini söyleyen Genel Sekreter Prof. Dr. İsmail Sağlam, sendikaların gerek üyelerinin gerekse de bütün çalışanların sorunlarını tespit edip yönetime ulaştırma görevini yürüttüklerini vurgulayan Sağlam; “Böylesi bir çalışma da biz yöneticilerin işlerini kolaylaştırıyor. Yönetim ve sendikalar birbirlerini rakip kuruluşlar değildir. Birbirlerine yardımcı olan beraber değer ve hizmet üreten kuruluşlardır.  Çalışanlarımızın sosyal, kültürel, ekonomik ve psikolojik sorunlarını çözmek konusunda bizlere destek veren her kuruluş bizim için saygıya değerdir. Hedefimiz; daha mutlu, verimli ve donanımlı personellerle çalışma şartlarımızı her gün daha da iyi hale getirebilmektir” diye konuştu.

Üniversite yönetimi olarak çalışanların memnuniyetini arttıracak pek çok adım attıklarının altını çizen Genel Sekreter Sağlam, sözlerine şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışma koşullarının iyileştirilmesi adına çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Elbette tüm sıkıntılar bitmedi. Ancak yavaş yavaş sorunlar çözülecek. Hep birlikte ortak fikirler ile aşama aşama çok daha iyi bir kurum oluşturabilmek için çalışacağız. Personelimizin daha iyi şartlara kavuşması adına yetkimizin olduğu her konuda elimizden gelen ne ise yapıyoruz bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.”

Toplantıda tüm sendika temsilcileri tek tek söz alarak istek ve sıkıntılarını dile getirdiler.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-May-2016]

Haber Görüntüleme : 3.238 - 0