Ulusal kongrede BUÜ’lü akademisyene ödül

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Deri Ve Zührevi Hastalıklarından Uz. Dr. Gizem Karataş 2. Ulusal Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Kongresi’nde en iyi sözel bildiri dalında birincilik ödülü kazandı.

2. Ulusal Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Kongresi 5-9 Ekim 2022 tarihleri arasında geniş katılım ile Antalya’da düzenlendi. Kongrede sözlü bildiri sunumu gerçekleştiren BUÜ Tıp Fakültesi Deri Ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalından Uz. Dr. Gizem Karataş; Prof. Dr. Kenan Aydoğan ile birlikte ARUAM Dermatokozmetoloji Biriminde yaptıkları “Periorbital rejuvenasyonda Mikroiğneleme ile Mikroiğneleme ve Mezoterapi Kombinasyonunun Etkinliği ve Güvenliği: Bölünmüş Yüz, Prospektif ve Kontrollü Çalışma” adlı tez çalışması ile Kongre Ödül Kurulu’nun değerlendirmeleri sonucunda en iyi sözel bildiri "Birincilik Ödülü"  almayı başardı.

Haber Tarihi : [10-Eki-2022]