Dünya Üniversiteler Combat Kupası Genel Direktörlüğü BUÜ’lü akademisyene

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkut Tutkun, 21-30 Eylül arasında Samsun’da gerçekleştirilecek olan Dünya Üniversiteler Combat Şampiyonası’nın ‘Genel Direktörlüğü’ görevini üstlendi.

Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) tarafından 2022 faaliyet programında yer alan Dünya Üniversiteler Combat Şampiyonası, 6 spor branşında (güreş, wushu, sambo, muay thai, boks ve karate), 21 - 30 Eylül tarihleri arasında, Türkiye Cumhuriyeti’nin ev sahipliğinde Samsun’da düzenlenecek. 43 Ülkeden, 312 üniversite ve 2000 sporcunun katılacağı organizasyonu, 54 Dünya ve Avrupa başkanı ile 300 spor insanı ve delegasyon üyesi takip edecek.

2022 Dünya Üniversiteler Combat Kupası’nın Genel Direktörlüğünü üstlenen BUÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve BUÜ Spor Koordinatörü Prof. Dr. Erkut Tutkun tüm hazırlıkların tamamlandığı bilgisini verdi. Prof. Dr. Erkut Tutkun, katılımcıların organizasyon boyunca en iyi şekilde ağırlanacağını vurguladı.

Haber Tarihi : [19-Eyl-2022]