Uludağ Üniversitesi Festivalleri başlıyor

Bu yıl ilk kez ‘festival’ formatıyla düzenlenecek Uludağ Üniversitesi Festival etkinliği ‘Kültür-Sanat’, ‘Çevre’ ve ‘Spor’ festivalleri olmak üzere üç farklı ana başlık altında yapılacak.

Uludağ Üniversitesi Festivalleri 12-13-14 Mayıs tarihlerinde üniversite kampüs alanı içerisinde gerçekleştirilecek. Ağırlığını öğrenci kulüplerinin organize edeceği ve Kültür-Sanat, Çevre ile Spor başlıkları altında yapılacak olan festivallerde toplam yüzden fazla etkinlik düzenlenecek. Söyleşi, sergi, görsel şölen, oyunlar, konserler ve çok daha fazla etkinlik öğrencilerin ve Bursalıların beğenisine sunulacak.

Festival, 12 Mayıs Perşembe saat: 14.00’te UÜ Mediko önünde yapılacak olan açılış konuşmalarının ardından start alacak...

Haber Tarihi : [11-May-2016]