İlahiyatçı karatecilerden Rektör Ulcay’a ziyaret

 

Bursa İlahiyat Fakültesi Gençlik ve Spor Kulübü karate öğrencileri, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı makamında ziyaret etti.

UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, nisan ayında Antalya’da düzenlenen Uluslararası Avrasya Budokaido Kyokushin Turnuvası’nda çeşitli dereceler elde eden ve madalya kazanan UÜ İlahiyat Fakültesi öğrencileri ve Kulüp Başkanı Kemal Sevmez’i kabul etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Kemal Sevmez ile sporcular Murat Chomaev (Rusya),  İsmael Nibaha Kone (Fildişi Sahili), Traore Taoufic Kassa (Togo),  İsmat Bayramlı (Azerbaycan) ve Abdulsamet Akça da (Türkiye) hazır bulundu.

ULCAY: “BEN DE LİSANSLI SPORCUYUM”

Öğrencilerini kazandıkları başarılardan dolayı tebrik eden Rektör Ulcay, gerek bireysel gerekse de takım olarak alınan başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Kulüp yöneticilerine ve antrenörlere de başarıdan dolayı teşekkür eden Yusuf Ulcay, üniversite olarak madalya alan her öğrenciye birer teşekkür belgesi takdim edeceklerini açıkladı.

Yakın bir zamanda temelini atacakları yeni spor bilimleri fakültesi binası ile Uludağ Üniversitesi’nin çok daha başarılı sporcular yetiştireceğini vurgulayan Ulcay, “İnşallah en kısa sürede bitireceğiz ve sporcularımızın hizmetine sunacağız. Öğrencilerimizin sporun her alanında olmalarını arzu ediyoruz. Gerek kulüp gerekse de profesyonel anlamda her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız. Yeter ki öğrencilerimiz spor yapsın, sportif faaliyetlerin içerisinde olsun. Ben de lisanslı sporcuyum. Dağcılık ve treaking yapıyorum. Elbette ki spor her yaşta fayda sağlıyor. Ancak öğrencilik zamanlarında eğitimin yanında derslerin stresinden uzaklaşmak için yapılan spor çok daha faydalı oluyor. Öğrencinin boş zamanlarını zararlı alışkanlıklar ile doldurmasının önüne geçiyor” şeklinde konuştu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-May-2016]

Haber Görüntüleme : 2.861 - 0