HASVAK’tan sağlıkçılara ödül

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi tarafından verilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sağlıkta Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri de çeşitli kategorilerde ödüller aldı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Dr. Cem Bilgin ve araştırma görevlisi Dr. Ahmet Taha “Sağlık Teşvik Ödülü”; İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi’nden Doç Dr. Züleyha Alper  “Sağlık Grubu Hizmet Ödülü”; emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Gülsen Korfalı “Meslek Hizmet Ödülü”; emekli öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Ildırım ile Prof. Dr. Kaya Kılıçturgay “Meslek Başarı/Vefa” ödülüne, emekli öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail Hakkı Ulus ile eski öğretim üyelerinden Prof. Dr. Remzi Avcı ise “Yılın Bilim Ödülü”ne layık görüldü.

Haber Tarihi : [03-May-2016]